Ringeniers

Over ons

Wie zijn wij?

'Samen met u maken wij er iets moois van!' Daar gaat het om bij het Hoogeveens Aannemersbedrijf. Of het nu gaat om onderhoud, schadeherstel, verbouw of nieuwbouw, samen met u slaan wij graag de spijker op zijn kop. Het aannemersechtpaar, Hans en Tieneke Ringenier, deelt al meer dan 25 jaar hun passie voor de bouw. Wij gaan met plezier de uitdaging met u aan om uw wensen te realiseren.

 

Persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte

Wij bespreken samen met u uw wensen en bekijken de verschillende mogelijkheden. ‘Kan niet’ is voor ons als aannemersbedrijf de meest uitdagende zin in het gesprek met onze opdrachtgever.

Graag komen wij bij u langs, zowel overdag als ’s avonds. Het voordeel van dit bezoek is dat wij een helder beeld krijgen van de huidige situatie en van uw wensen. Op deze manier kunnen wij u van een goed advies voorzien. Daarna ontvangt u van ons een duidelijke en vrijblijvende offerte. Deze offerte wordt door het Hoogeveens Aannemersbedrijf persoonlijk bij u gebracht en met u besproken. Wij houden niet van open einden en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wij hechten veel waarde aan goede communicatie in iedere situatie. Ons team van medewerkers is allround. Dit is voor u als klant prettig, doordat u telkens dezelfde vertrouwde gezichten ziet.

Pas tevreden als u dat bent

Maar helaas, er is geen verbouwing die gepaard gaat zonder stof en rommel. Hoogeveens Aannemersbedrijf doet er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Wat is er mooier dan om aan het eind van de werkdag het resultaat te bekijken en te laten zien aan familie of vrienden?

Als het werk klaar is, zijn wij pas tevreden als u dat ook bent. Het eindproduct is belangrijk, maar de weg daar naar toe is minstens zo van belang. En die weg bewandelt het Hoogeveens Aannemersbedrijf graag samen met de klant! 

Bent u benieuwd wat het Hoogeveens Aannemersbedrijf voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of vul het onderstaande contactforumlier op.

 

 

Bent u overtuigd of heeft u vragen?

Bent benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij de verbouwing van uw woning of bedrijfspand neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan dan samen met u opzoek naar de beste oplossing voor uw situatie.