helm bouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Het Hoogeveens Aannemersbedrijf weet dat het bouwen van een eigen woning een bijzondere gebeurtenis is. Het voordeel van het bouwen van een eigen woning is , dat het geheel naar eigen wens gebouwd kan worden. U bepaalt zelf de indeling en het gebruik van de materialen. Het bouwen van een woning is maatwerk en daarbij zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. U kunt er voor kiezen om de woning sleutelklaar op te leveren. Dit betekent dat de woning in zijn geheel wordt opgeleverd en is inclusief het installatiewerk, schilderwerk, tegelwerk en stucwerk. Ook kunt u er voor kiezen om de woning casco te laten bouwen. Dit is een besparing in de bouwkosten, maar dat betekent dat u nog hard aan de slag moet om het huis van binnen af te werken.

Wij denken graag met u mee

Nieuwbouw gaat gepaard met veel papier- en denkwerk. Er moet rekening worden gehouden met wet- en regelgeving en, misschien nog wel belangrijker, de financiën. Of er nu gekozen wordt voor een volledig afgewerkte woning of een casco oplevering, het Hoogeveens Aannemersbedrijf denkt graag met u mee. Wij begeleiden u graag tijdens het bouwproces zodat u geen zorgen heeft over dergelijke zaken. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op of vul ons onderstaande contactformulier in. 

Bent u overtuigd of heeft u vragen?

Bent benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij de verbouwing van uw woning of bedrijfspand neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan dan samen met u opzoek naar de beste oplossing voor uw situatie.