Stucen

Schadeherstel

Schadeherstel aan uw woning

Stel u komt thuis en ontdekt dat er is ingebroken. Of nog erger: een storm of brand heeft enorme schade aan uw woning of bedrijfspand veroorzaakt. Het Hoogeveens Aannemersbedrijf begrijpt dat u dan zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Er zal direct gehandeld moeten worden om verdere schade te voorkomen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij staan als aannemersbedrijf 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat. Na uw telefoontje komen wij zo spoedig mogelijk voor u in actie. Als het noodzakelijk is zorgen wij ook voor een noodvoorziening. Alles gaat natuurlijk in nauw overleg met u en uw verzekeringsmaatschappij zodat de herstelwerkzaamheden snel maar zorgvuldig kunnen worden uitgevoerd.

Bent u benieuwd wat het Hoogeveens Aannemersbedrijf voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in.

Bent u overtuigd of heeft u vragen?

Bent benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij de verbouwing van uw woning of bedrijfspand neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan dan samen met u opzoek naar de beste oplossing voor uw situatie.