Senna Slimfort

Energiezuinige maatregelen

De voordelen van energiebesparende maatregelen

Hoogeveens Aannemersbedrijf weet dat niemand graag geld uitgeeft aan iets wat niet nodig is, maar u wilt er wel graag warmpjes en comfortabel bij zitten. Wist u dat het wonen in een energiezuinig huis een stuk gezonder is? Het aanbrengen van isolatie zorgt ervoor dat tocht en vocht tot de verleden tijd behoren. In de zomer zorgt een goed geïsoleerd huis voor een aangename tempratuur en wordt het binnen niet te warm, terwijl u in de winter lekker behaaglijk in huis kunt zitten. Zelfs geluidsoverlast kan verminderen met goed aangebrachte isolatie.

Een passend advies

Denkt u dat het nemen van energiebesparende maatregelen ingewikkeld en duur is? Dit hoeft niet, want met eenvoudige aanpassingen kan er al voordeel worden behaald. Denk aan het aanbrengen van HR ++ glas, maar ook het aanbrengen van dak- en spouwmuurisolatie kan al voordelen bieden.

Bent u op zoek naar energiezuinige maatregelen voor uw woning, maar u weet niet welke maatregelen geschikt zijn? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Het Hoogeveens Aannemersbedrijf helpt u graag met een juist advies, een duidelijke offerte en heldere afspraken. Neem contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in.

Bent u overtuigd of heeft u vragen?

Bent benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij de verbouwing van uw woning of bedrijfspand neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan dan samen met u opzoek naar de beste oplossing voor uw situatie.