helm bouw

Nieuw- en verbouw

Nieuw- en verbouw

Bij het Hoogeveens Aannemersbedrijf starten we altijd met evenveel plezier en toewijding aan een project. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met de opdrachtgever en we vinden het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van elke situatie. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Heeft u plannen voor nieuwbouw of een verbouwing? Als aannemersbedrijf weten wij dat dit veel werk met zich meebrengt. Graag komen wij bij u langs om uw wensen door te nemen. Ook stellen we een heldere, offerte voor u op.

Ons team staat klaar voor elke opdracht. Heeft u woning of bedrijfspand schade opgelopen? Zijn uw kozijnen toe aan het nodige onderhoud? Of wilt u graag meer weten over energiezuinige maatregelen? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar zodat u, bijvoorbeeld met schade, altijd snel wordt geholpen.

Wij denken graag met u mee en samen zoeken we naar een passende oplossing. Zo weet u altijd wat u van ons kan verwachten.

Wilt u weten wat het Hoogeveens Aannemersbedrijf voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of vul ons contactformulier in onderaan de pagina.

Bent u overtuigd of heeft u vragen?

Bent benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij de verbouwing van uw woning of bedrijfspand neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan dan samen met u opzoek naar de beste oplossing voor uw situatie.