Senna Slimfort

Een levensloopbestendige woning

Levensloopbestendig bouwen

Vol trots hebben jullie de eerste woning gekocht. Misschien wel met de bedoeling om hier met jullie gezin te wonen. Als de eerste koter geboren is, dan is de eerste verandering een feit. Het huis wordt aangepast aan een nieuwe woonsituatie. Dat kunnen kleine veranderingen zijn, zoals het plaatsen van een traphekje of het omzetten van een deurkruk want, veiligheid boven alles. Maar ook grote veranderingen kunnen aan de orde zijn. Een uitbreiding van de woning of het vergroten van ruimtes. Alles is mogelijk, zolang u als bewoner hier profijt van heeft.

Oud worden in eigen huis

Wanneer de kinderen ouder worden en het ouderlijk huis gaan verlaten, is het tijd om te genieten van uw oude dag. Natuurlijk hopen we dat we ouder worden in goede gezondheid. Maar wat als er toch lichamelijke ongemakken om de hoek komen kijken? Het traplopen kan een probleem worden en drempels vormen vaak een obstakel. Hulpstukken zijn zo langzamerhand geen overbodige luxe in uw huis. In al deze levensfases is het mooi dat de woning mee kan veranderen. Niet afhankelijk zijn van de zorg van anderen, genieten van de privacy die uw gewend bent en contact houden met de mensen om u heen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wanneer het zelfstandig wonen moeizamer gaat en u minder bewegingsvrijheid heeft, kan het aanpassen van uw woning veel voordelen bieden. Hierbij kunt u denken aan traploos wonen maar ook aan simpele aanpassingen zoals het verplaatsen van stopcontacten. Zo wordt wonen een stuk praktischer.

Er is vaak meer te realiseren dan u denkt en dan is de mogelijkheid om oud te worden in uw eigen woning dichtbij. Hoogeveens Aannemersbedrijf neemt graag samen met u alle opties door en voorziet u van een goed advies dat past bij uw situatie. Neem gerust contact met ons op of vul ons onderstaande contactformulier in.

 

Bent u overtuigd of heeft u vragen?

Bent benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij de verbouwing van uw woning of bedrijfspand neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan dan samen met u opzoek naar de beste oplossing voor uw situatie.